Online cursus

Lees hieronder het programma en registreer je voor de online cursus

‘succesvol naar een nieuwe baan’.

Krijg met deze cursus antwoord op de vragen ‘wie ben ik, wat kan ik en welke baan past bij mij’. De lessen geven je alle mogelijke handvatten en informatie die je nodig hebt om een nieuwe baan te vinden. Dit door middel van leesstof, opdrachten die je voor jezelf kunt maken en een enkele video.

Je leert creatief naar de arbeidsmarkt te kijken. Leert proactief te netwerken en contact te leggen met potentiële werkgevers. En krijgt daardoor makkelijker zicht op waar kansen liggen.

Module 1 – Voorbereidende module

Welke stappen dien ik te zetten, welke mindset helpt mij in mijn zoektocht naar een nieuwe baan.

Module 2 – Wie ben ik, wat kan ik

Voor een goede loopbaankeuze is het belangrijk dat je een duidelijk en realistisch beeld hebt van jezelf. Dat je weet wat jou typeert. Dat je weet waar je goed in bent en wat je graag doet. Onder welke condities je het beste presteert en welke rol het beste bij je past.

Module 3 – Wat wil ik

Wat zoek je voor baan? Wat vind je belangrijk? Welke functie en welk beroep passen het beste bij je vaardigheden, eigenschappen en talenten.

Module 4 – Arbeidsmarktoriëntatie

Hoe ziet de huidige arbeidsmarkt eruit? Wat is een vacature? Hoe onderzoek ik mijn kansen en mogelijkheden. Hoe vergroot ik mijn netwerk en hoe voer ik een netwerkgesprek.

Module 5 – Arbeidsmarktbenadering

Praktische hulpmiddelen die nodig zijn voor het benaderen van de arbeidsmarkt. CV, sollicitatiebrief, LinkedIn, video sollicitatie, vacaturezoekprogramma Jobport.

Module 6 – Sollicitatiegesprek

Hoe bereid ik me voor op een sollicitatiegesprek, wat is een assessment.

Ja, ik ontvang graag toegang tot alle modules en onderliggende lessen. Ik begrijp dat ik de cursus in mijn eigen tempo kan volgen.

Ja, ik begrijp dat ik alle oefeningen en opdrachten kan downloaden en VANDAAG kan beginnen!

NIET GOED GELD TERUG GARANTIE. Ja, ik begrijp dat ik het kan uitproberen. Ik krijg toegang tot de besloten lidmaatschapsomgeving. Als ik binnen 14 dagen na aankoop ontdek dat ik niet voor 100% tevreden ben dan krijg ik mijn geld terug.

BONUS: TOEGANG TOT DE EXCLUSIEVE FACEBOOKGROEP ‘SUCCESVOL NAAR EEN NIEUWE BAAN. Ja, geef me direct toegang, zodat ik kan netwerken met gelijkgestemden, hulp kan vragen en feedback kan vragen.

Cursus succesvol naar een nieuwe baan € 79,- per maand

Voor slechts € 79,- per maand (6 maanden lang) krijg je toegang tot alle modules en lessen.

Durf jij de eerste stap naar een nieuwe baan te zetten? Meld je dan aan door op de knop DIRECT AANMELDEN te klikken!

Betaal de eerste € 79,- en ga akkoord met een maandelijkse facturatie (gedurende in totaal 6 maanden).